نسخه قابل چاپ

ضایعات بسته بندی دستگاه:

بسته دستگاه خود را به زباله دانی پرتاب نکنید، با توجه به قوانین محلی باید مواد مختلف(مانند فویل، مقوا، پلی استایرن و غیره) را از هم جدا کرد و در زباله انداخت.

این دستگاه با استانداردهای زیر تطبیق داده شده است:

- "ولتاژ پایین" 2006/95 EEC

- "اختلال الکترومغناطیسی" 89/336 EEC

- "مواد در تماس با مواد غذایی" 89/109 EEC

این دفترچه و تمامی دستورالعمل های موجود در آن را مطالعه فرمایید. این مجموعه اطلاعات مهمی را در مورد نصب بی خطر، نگهداری و طریقه بهترین شکل استفاده از این دستگاه را در اختیارتان می گذارد. برای استفاده های آتی این دفترچه را در جای مطمئنی نگه دارید.

بعد از باز کردن بسته بندی، دستگاه را کاملا بررسی کنید که هیچ گونه آسیب ندیده باشد. دقت کنید قطعات بسته بندی (مانند لفاف های پلاستیکی، پلی استایرن و غیره) دور از دسترس کودکان باشد، چرا که می تواند ایجاد خطر نماید.

مهم: برای جابجا کردن دستگاه بویژه برای خارج کردن آن از بسته بندی از دستگیره در فر استفاده ننمایید.

مهم: این دستگاه صرفا ویژه پخت و پز غذا می باشد و مناسب کار دیگر نمی باشد.

هر گونه استفاده دیگر از دستگاه (برای مثال جهت گرم کردن اتاق) نادرست و در نهایت خطرناک می باشد.

تولید کننده هرگونه صدمه ناشی از استفاده ناصحیح از دستگاه را به عهده نمی گیرد.

در هنگام استفاده ازهر دستگاه الکتریکی برخی نکات ایمنی باید رعایت گردد:

- قبل از انجام هر گونه عمل تمیز کردن و یا تعمیر و نگهداری، برق دستگاه را قطع کنید.

- برای بیرون کشیدن دوشاخه برق از سیم آن استفاده ننمایید.

- هرگز دستگاه را با دست و یا پای خیس و مرطوب لمس نکنید.

- هرگز با پای برهنه با دستگاه کار نکنید.

- بی دقتی در هنگام درآوردن درب فر، ممکن است باعث ایجاد آسیب دیدگی توسط لولای درب شود.

- در صورت خرابی و یا عدم کارکرد صحیح دستگاه، آن را خاموش کرده و از دست کاری آن خودداری فرمائید.

- همه تعمیرات باید توسط سرویس کاران صورت گیرد و دقت نمایید حتما از قطعات یدکی اصلی استفاده شود.

- عدم توجه به توصیه های فوق در عدم استفاده ایمن از دستگاه موثر خواهد بود.

در هنگام عدم استفاده از دستگاه دقت نمایید که در حالت خاموش یا بسته قرار داشته باشد.

در زمانی که در دستگاه باز است از قرار دادن اشیاء سنگین بر روی آن و نشستن روی آن فر خودداری فرمائید.

فر در هنگام استفاده، بسیار داغ می شود. ازتماس دست با اشیاء داخل فر خودداری نمایید.

دستگاه نباید توسط افراد بی تجربه و یا بی تخصص یا افرادی با توانایی های حسی و روانی محدود (از جمله کودکان) مورد استفاده قرار گیرد. این افراد می بایست از دستگاه تحت نظارت فردی آشنا با آن استفاده نمایند.

از بازی کردن کودکان با دستگاه جلوگیری کنید و باید تحت نظارت از دستگاه استفاده کنند.

تولید کننده مجاز است هرگونه تعمیرات و خدمات را که نیاز باشد، بدون هرگونه تغییر ساختاری و یا تغییر در طرز کار دستگاه، در آن انجام دهند.

تولید کننده خسارات ناشی از نصب و یا استفاده نادرست از دستگاه را به عهده نمی گیرد.

خدمات پس از فروش و قطعات یدکی:

در صورت خرابی دستگاه جدا از تعمیر کردن دستگاه خودداری فرمایید.در صورت انجام تعمیرات توسط افراد فاقد صلاحیت امکان ایجاد خسارت ویا رخ دادن حوادث زیانبار، وجود دارد. در صورت مواجهه با هرگونه مشکل، اولین اقدام مراجعه به این کتابچه راهنما است. چنانچه اطلاعات مورد نظر خود را در این کتابچه نیافتید، با نزدیکترین مرکز خدمات پس از فروش تماس بگیرید. انجام هرگونه تعمیرات بر روی دستگاه باید توسط یکی از مراکز مجاز خدمات پس از فروش انجام شود. همیشه بر استفاده از قطعات یدکی اصلی تاکید فرمایید.

فهرست

نکات قابل توجه و توصیه های ایمنی

3-1

جدول پخت

41

مشخصات فنی

3

مشخصات و طریقه استفاده از لوازم کمکی

51

طریقه نصب

7-4

تمیز کردن و تعمیرات

71-61

طریقه پخت

41-8

مشخصات فنی

ابعاد و حجم فر

توان المنت های حرارتی

395 * 835 * 595 میلیمتر

فر : 1/2 کیلو وات

حجم 06 لیتر

فر و فن: 1/2 کیلو وات

گریل: 4/2 کیلو وات

توجه:

در صورتی که برای مدت زمان طولانی از فر استفاده نمی نمایید، با توجه به این که کودکان معمولا با وسایل منزل باز می کنند، برق فر را حتما از پریز و یا کلید مربوطه قطع نمایید.

پس از خارج کردن دستگاه از بسته بندی از سالم بودن آن و هچنین سالم بودن سیم برق آن اطمینان حاصل نمایید. در صورت وجود هرگونه صدمه احتمالی قبل از نصب و استفاده با فروشنده و یا نمایندگی خدمات پس از فروش تماس بگیرید.

مهم:

- پس از باز کردن بسته بندی، ضایعات و زباله ها را در جایی دور از دسترس کودکان قرار دهید.

- مراحل نصب باید توسط فرد آموزش دیده و دقیقا مطابق مراحل ذکر شده در دفترچه راهنما انجام بگیرد.

- تولید کننده مسئولیت هرگونه صدمه ناشی از نصب اشتباه توسط افراد غیر مجاز به افراد، حیوانات و اموال را از خود سلب می نماید.

نصب دستگاه:

برای موثرترین حالت گردش هوا،فر بایست در ابعاد مشخص شده در شکل 1 بخوبی ثابت شود.

ثابت کردن دستگاه:

دستگاه را در محل خود در زیر سطح رویی کابینت و یا بر روی دستگاه دیگر توسط 2 پیچ که از سوراخهای نشان داده شده در شکل 1 که در زمان باز بودن درب فر نیز در انتهای آن قابل مشاهده است، ثابت نمایید.

مهم:

پنلهایی که در محل نصب، در تماس با فر هستند باید عایق حرارت باشند. اهمیت این موضوع زمانی بیشتر می شود که جنس کابینتها از چوب روکش دار باشد. چسبها باید حداقل تحمل 001 درجه سانتیگراد حرارت را داشته باشند. چسبها و مواد پلاستیکی که در برابر حرارت مقاوم نباشند، پس از مدتی دچار تغییر حالت و خمیدگی می شوند. برای رعایت اصول ایمنی دستگاه پس از نصب نباید با سیستم سیم کشی و دیگر قسمتهای الکتریکی در تماس باشد.

تمامی قطعاتی که حالت عایق را دارند، باید بگونه ای نصب گردند که پس از نصب، با دست خالی قابل جدا سازی نباشند.

fig 1.ai

اتصالات برقی:

کلیه اتصالات برقی باید مطابق استانداردها و قوانین محلی انجام شوند.

قبل از اتصال دستگاه به برق، موارد زیر را بررسی نمایید:

- قدرت برق و توان پریزها و سیم کشی با حداکثر توان مورد نیاز دستگاه، همخوانی داشته باشند. (برچسب مشخصات برقی بر روی فر را نگاه کنید.)

توجه:

این دستگاه باید حتما دارای اتصال زمین (Earth) باشد.

- امنیت سیستم برقی دستگاه زمانی قابل تضمین خواهد بود که دستگاه به طور اصولی و صحیح به اتصال زمین وصل شده باشد.

مهم: تولید کننده مسئولیت هرگونه صدمه ناشی عدم وجود اتصال زمین صحیح و اصولی را از خود سلب می نماید.

- هرگز از کاهنده های الکتریکی، چند راهی ها، آداپتورها و امثال آن برای این دستگاه استفاده ننمایید.

اتصال کابل برق اصلی:

در صورتی که کابل دستگاه برای اتصال به منبع تغذیه کافی نبود، حداقل از یک کابل 5/1 * 3 روکش دار برای اتصال دستگاه استفاده نمایید.

برای اتصال این کابل به دستگاه باید به شیوه زیر عمل نمایید:

- سر کابل را بصورتی به ترمینال دستگاه متصل نمایید که سیم اتصال زمین حدود 3 سانتیمتر بلندتر از دو سیم دیگر باشد. (شکل 2)

- سر سیمها را بصورت زیر متصل نمایید:

فاز = قهوه ای یا قرمز

نول = آبی

اتصال زمین = سبز-زرد

توجه: دمای کابل تغذیه دستگاه هرگز و تحت هیچ شرایطی نباید بیش از 05 درجه سانتیگراد از دمای اتاق بالاتر برود.

اتصال به پریز معمولی:

کابل تغذیه دستگاه را به یک پریز معمولی که توانی معادل توان نوشته شده بر روی برچسب دستگاه داشته باشد متصل نمایید. زمان ساخت محل دستگاه از در دسترس بودن محل خروج سیم و نزدیکی آن به پریز برق اطمینان حاصل نمایید.

اتصال مستقیم به سیستم سیم کشی:

زمانی که دستگاه را بصورت مستقیم(از طریق جعبه تقسیم) به سیستم سیـم کشــــی متــصل می نمایید، حتما در مسیر آن یک کلید قطع برق از نوع مینیاتوری تعبیه نمایید.

توجه: سیم اتصال زمین نباید به وسیله کلید مینیاتوری قطع شود.

fig 2.ai

توجه: در صورتی که سیم برق دستگاه به هر دلیل دچار آسیب دیدگی شد، برای جلوگیری از هرگونه خطر باید حتما توسط فرد آموزش دیده و مجاز کاملا تعویض گردد.

در اولین استفاده از فر، استشمام بوی سوختگی مواد روغنی یا پلاستیکی کاملا طبیعی است، چرا که روغنها و موادی که در کارخانه در مراحل تولید استفاده شده اند در حال سوختن می باشند. برای برطرف شدن این بو، قبل از استفاده بمدت یکساعت اجاق را با حداکثر توان روشن بگذارید.

توجه: قبل از تمیز کردن فر، برق آن را قطع نمایید.

بعد از اینکه برای اولین بار فر را گرم کردید، اجازه دهید سرد شده و داخل آن را با آب گرم و مواد شوینده تمیز کنید. تمامی لوازم داخلی، سینی ها و صفحه پخت را بشویید.

اطلاعات عمومی و احتیاطهای ضروری:

- در زمان استفاده از فر درب آن باید بسته باشد.

- برای باز کردن درب فر همیشه از وسط دستگیره آن بگیرید.

- در هنگام باز کردن درب فر مواظب بخار داغی که از آن خارج می شود، باشید.

- برای داخل گذاشتن و یا بیرون آوردن ظروف از فر، از دستکش محافظ استفاده کنید.

- بعد از استفاده از فر، اطمینان حاصل کنید همه دکمه ها آن روی وضعیت خاموش قرار داشته باشند.

- هرگز کباب و یا مواد پختنی را روی کف فرطبخ ننمایید.

توجه: دستگیره گردان (شکل 3) برای انتخاب دستورالعمل های زیر استفاده می گردد و دستورالعمل انتخاب شده و دمای داخل فر بر روی نمایشگر(شکل A3) نمایش داده خواهد شد.

نمایشگر پخت

دما OC

حداقل40

حداکثر 260

توجه: فر فقط باید با درب بسته استفاده گردد.

برای افزایش دمای فر، انتخاب کننده را به طرف علامت و برای کاهش بطرف علامت بگردانید.

چراغ فر:

با چرخاندن دستگیره تنظیم این دستورالعمل فعال شده و در طول پخت با سایر دستورالعملها روشن می ماند.

40

یخ زدایی با فن:

هوای داخل فر به وسیله فن به گردش درمی آید تا یخ مواد غذایی بدون صدمه به پروتیینهای آن، ذوب گردد.

200 - 50

گریل با حرارت متوسط:

این دستورالعمل، بخش گرماساز میانه بالایی فر را فعال نموده تا غذا از بالا بطور مستقیم حرارت دریافت نماید. دمای تولید شده در این حالت بین 05 - 002 درجه سانتیگراد است. (دمای پیش فرض 002 درجه است.)

200 - 50

گریل با حرارت بالا:

این دستورالعمل، تمام بخش های گرماساز بالایی فر را فعال نموده تا غذا از بالا بطور مستقیم حرارت دریافت نماید. دمای تولید شده در این حالت بین 05- 002 درجه سانتیگراد است. (دمای پیش فرض 002 درجه است.)

260 - 50

پخت طبیعی با کانوکشن:

هردو بخش حرارتی بالا و پایین بطور همزمان فعال می شوند. این روش سنتی برای پخت مفاصل، تنوری کردن میوه ها و صیفی جات و همچنین برای برشته کردن و درست کردن کیک و بیسکویت کاربرد دارد. بهترین نتیجه زمانی کسب می گردد که مواد غذایی بر روی سینی فر قرار بگیرند و دما بین05- 062 خواهد بود. (دمای پیش فرض 081 درجه است.)

260 - 50

فر و فن:

بخش های حرارتی مدور که در طرفین فر واقع شده اند و فن بطور همزمان فعال شده و هوای گرمی بین 05 - 062 درجه رابطور یکنواخت در فضای فر پخش می کنند. این روش برای پخت همزمان چند نوع غذا مانند ماهی و گوشت بدون اختلاط طعم و بو و همچنین پخت شیرینیهای کوچک یا نازک مناسب است. (دمای پیش فرض 071 درجه است.)

260 - 50

کانوکشن و فن همزمان:

تمام بخشهای حرارتی بالا و پایین و کناری همزمان فعالیت می کنند و در فن نیز به پخش حرارت در فضای فر می پردازد. این درواقع همان روش اصلی پخت کانوکشن است که برای بسیاری از غذاها از جمله بیسکوییتها، کیکها و دسرها مناسب است. در این روش دما از 05 - 062 درجه قابل تنظیم می باشد. (دمای پیش فرض 581 درجه است.)

200 - 50

گریل کامل با فن:

هوای گرم شده به وسیله گریل، توسط فن در محفظه فر به حرکت در می آید. این حالت از پخت می تواند بخوبی جایگزین سیخ های گردان شود و برای مقادیر زیاد غذا مانند مرغ، گوشت و غیره مخصوصا با سس گزینه مناسبی است. این حالت با دمای بین 05 - 002 درجه فعالیت می کند. (دمای پیش فرض 002 درجه است.)

260 - 50

بخش حرارتی پایینی:

این حالت برای پخت از پایین، گرم کردن غذا و یا استریلیزه کردن ظروف شیشه ای و همچنین برای پخت طولانی مدت و آرام مواد غذایی مناسب است. این حالت با دمای بین 05 - 062 درجه فعالیت می کند. (دمای پیش فرض 022 درجه است.)

راهنمای استفاده از ابزارهای کنترل(صفحه نمایش):

fig 3b.ai

تنظیم ساعت:

زمانی که فر برای اولین بار به برق متصل می گردد، صفحه نمایش عدد 00:00 را نشان می هد و علامت شروع به چشمک زدن می کند. برای تنظیم ساعت، دستگیره گردان (شکل B3) را، بسته به اینکه بخواهید به عدد فوق اضافه نموده یا کم کنید، در جهت یکی از دو علامت یا بگردانید. برای تایید تنظیمات، دستگیره را فشار داده و یا 5 ثانیه صبر نمایید.

مهم: تازمانیکه تنظیم ساعت انجام نشده باشد، نمی توانید از دستورالعملهای پخت استفاده نمایید.

توجه: اگر هر زمان نیاز به تنظیم مجدد ساعت پیدا کردید، دستگیره گردان را فشار دهید و آنقدر نگاه دارید که شروع به چشمک زدن نماید، پس از آن می توانید مانند قبل ساعت را تنظیم نمایید.

زنگ هشدار:

دستگیره انتخاب (شکل B3) را فشار دهید، تا زمانیکه علامت زنگ هشدار () شروع به چشمک زدن بنماید، سپس بسته به اینکه بخواهید به عدد فوق اضافه نموده یا کم کنید، در جهت یکی از دو علامت یا بگردانید. برای تایید تنظیمات، دستگیره را فشار داده و یا 5 ثانیه صبر نمایید. نمایشگر زمان قابل تنظیم را نشان می دهد و علامت نیز روشن می ماند. در پایان زمان تنظیم شده، بوق ممتدی بگوش رسیده و علامت شروع به چشمک زدن می نماید. برای توقف صدای بوق دستگیره انتخاب (شکل B3) را فشار دهید.

زمان پخت:

مهم: زمان پخت تنها در صورتی قابل تنظیم می باشد که دستگیره انتخاب دستور العمل پخت در یکی از حالات پخت قرار داشته باشد. و ضمنا توجه داشته باشید اگر دستگیره انتخاب دستور العمل پخت بر روی صفر قرار گرفته باشد، تمام تنظیمات انجام شده، لغو خواهد شد.

تنظیمات:

دستگیره انتخاب را آنقدر نگه دارید تا علامت شروع به چشمک زدن نماید. با گرداندن دستگیره انتخاب به سمت یا زمان مورد نیاز را انتخاب نماییدو برای تایید 5 ثانیه صبر نموده یا دستگیره انتخاب را بزنید. نمایشگر علامت را به همراه زمان تعیین شده و علامت را به همراه زمان پایان کار فر نشان خواهد داد.

شروع پخت با علامت نشان داده می شود. در پایان زمان پخت فر بطور خودکار خاموش شده و بوق ممتد به صدا درخواهد آمد و علامت شروع به چشمک زدن خواهد نمود. برای خاموش کردن بوق باید دستگیره انتخاب را فشار داده و برای خروج از تنظیم زمان پخت باید دستگیره انتخاب را بر روی حالت صفر قرار دهید.

زمان پایان پخت:

مهم: زمان پخت تنها در صورتی قابل تنظیم می باشد که دستگیره انتخاب دستور العمل پخت در یکی از حالات پخت قرار داشته باشد. و ضمنا توجه داشته باشید اگر دستگیره انتخاب دستور العمل پخت بر روی صفر قرار گرفته باشد، تمام تنظیمات انجام شده، لغو خواهد شد.

تنظیمات:

دستگیره انتخاب را آنقدر نگه دارید تا علامت شروع به چشمک زدن نماید. با گرداندن دستگیره انتخاب به سمت یا زمان مورد نیاز را انتخاب نماییدو برای تایید 5 ثانیه صبر نموده یا دستگیره انتخاب را بزنید. نمایشگر علامت را به همراه زمان تعیین شده و علامت را به همراه زمان پایان کار فر نشان خواهد داد.

شروع پخت با علامت نشان داده می شود. در پایان زمان پخت فر بطور خودکار خاموش شده و بوق ممتد به صدا درخواهد آمد و علامت شروع به چشمک زدن خواهد نمود. برای خاموش کردن بوق باید دستگیره انتخاب را فشار داده و برای خروج از تنظیم زمان پخت باید دستگیره انتخاب را بر روی حالت صفر قرار دهید.

زمان پخت و خاتمه زمان پخت:

دستگیره انتخاب را تا زمانی که علامت شروع به چشمک زدن نماید نگه دارید. زمان مورد نظر را همانگونه که در زمان پخت شرح داده شد، انتخاب نمایید. دستگیره انتخاب را تا زمانی که علامت شروع به چشمک زدن نماید فشار دهید.

زمان پایان پخت را همانگونه که در بالا ذکر شد تعیین نمایید. فر بر اساس کسر زمان پایان پخت از زمان پخت مشغول کار خواهد شد. برای مثال اگر زمان پایان پخت 12:00 و زمان پخت بر روی 1:30h تنظیم شده باشد، فر کار خود را در ساعت 10:30 آغاز نموده و در ساعت 12:00 به کار خود خاتمه می دهد.

شروع پخت با علامت نمایش داده می شود. در پایان زمان پخت فر خاموش شده، بوق ممتد بگوش می رسد و علامت شروع به چشمک زدن می نماید. دستگیره انتخاب را فشار داده تا بوق قطع شود و سپس بر روی صفر تنظیم نمایید تا فر کاملا خاموش شود.

لغو برنامه ها:

دستورالعملهای پخت را میتوان در هر زمان با انتخاب دستورالعمل جدید و یا با گرداندن دستگیره انتخاب در جهت و تنظیم زمان پخت بر روی صفر لغو نمود.

قفل کردن:

در صورتی که اجاق را قفل نمایید، دیگر نمی توان از زمان سنج برای تغییر زمان یا برنامه پخت استفاده نمود، همچنین ساعت، زنگ هشدار و برنامه پخت فعال را نیز نمی توان تغییر داد. البته میتوان دستورالعملهای پخت را استفاده نمود.

برای قفل نمودن فر، دستگیره انتخاب را فشار داده تا علامت شروع به چشمک زدن بنماید. برای تایید دستگیره انتخاب را 3 ثانیه در جهت علامت نگه دارید. از این پس تنها می توان بوق ممتد انتهای پخت را با فشار دادن دستگیر انتخاب خاموش نمود.

برای باز نمودن قفل فر، دستگیره انتخاب را 3 ثانیه در جهت علامت نگه دارید. علامت بر روی نمایشگر خاموش می شود.

تنظیم روشنایی صفحه:

برای تنظیم روشنایی صفحه در زمانی که فر در حالت خاموش (صفر) قرار دارد، دستگیره انتخاب به سمت یا بگردانید تا از بین 4 حالت روشنایی صفحه یکی را انتخاب نمایید.

جدول زمانهای پخت

(زمانهای پخت و دما تقریبی هستند و برحسب میزان غذا و ضخامت قطعات آن می توانند تغییر نمایند.)

غذا

دستورالعمل

سطح

دما (OC)

زمان (دقیقه)

گوشتهای قرمز

فیله

فر و فن

گریل

4

5

091

032

031

6+6

مرغ

کریل

2

032

09 / 58

پنکیک

فر و فن

5 / 3

091

22 / 02

نان

فر و فن

4

081

03 / 52

بیسکویت ها

کیک اسفنجی

کیک های کوچک

فر و فن

5 / 3

4

4

002

051

061

51

05

52

پای سیب

فر و فن

4

091

54

fig 4.aiتوجه:

- قبل از شروع به تمیز کردن از خنک شدن فر اطمینان حاصل نمایید.

- همیشه قبل از تمیز نمودن دستگاه آن را با کشیدن از پریز و یا با قطع کلید، از برق قطع کنید.

- هرگز از دستگاههای بخارشوی برای تمیز کردن دستگاه استفاده ننمایید.

- قطعات لعاب دار، آبکاری شده و رنگ شده را با آب گرم و صابون و یا مایع های پاک کننده غیر خورنده پاک نمایید.

- قطعات استیل دستگاه را با پاک کننده های تجاری ویژه استیل تمیز نمایید.

- قطعات آلومینیومی و گوشه های دستگاه را با دستمالهای پشمی یا نخی بهمراه پاک کننده های تجاری مخصوص آن تمیز نموده، سپس با وازلین و یا روغنهای گیاهی چرب نمایید.

- هرگز از سیم و سایر وسایل ساینده، مواد پاک کننده خورنده، بلیچ و یا سایر اسیدها برای تمیز کردن این فر استفاده ننمایید.

- از باقی ماندن اثرات و بقایای مواد اسیدی و یا خورنده مانند آبلیمو و سرکه بر روی قطعات استیل، آلومینیومی و لعاب دار فر جلوگیری نمایید.

برداشتن درب فر:

برای اینکه در هنگام نظافت از آزادی عمل بیشتر برخوردار شوید، می توانید به شکل زیر درب فر را بردارید.

1- درب فر را نیمه باز نموده و نگهدارنده های شیشه A ، پروفیل B و سپس شیشه C را بیرون بیاورید. (شکل 5 و A5)

fig 5.ai

fig 5a.ai

2- درب فر کاملا باز نمایید.

3- قلابهای لولا A را بسمت بیرون بگردانید. (شکل B5)

4- درب فر را به آرامی ببندید تا به قلابهای لولا A برسد و این قلابها در شکافهای در B قفل شوند. (شکلC5)

fig 5bcde.ai

5- با هر دو دست به آرامی درب را تا زمانی که از فر جدا شود به داخل فشار دهید. (شکلD5)

پس از نظافت تمامی این مراحل را بصورت معکوس انجام دهید تا درب به جای خود بر گردد. (شکلE5)

چراغهای داخل فر:

چراغهای داخل فر از نوع مقاوم به حرارت هستند. برای تعویض آنها به شیوه زیر عمل نمایید.

برق فر را قطع نموده ، شیشه محافظ لامپ را باز کرده و لامپ را تعویض کنید. سپس شیشه محافظ را سر جای خود ببندید.

fig 3.ai

دستگیره گردان

- تنظیم دمای فر

- تنظیم ساعت

- تنظیم برنامه ریزی الکترونیکی

صفحه نمایش

- ساعت

- برنامه ریزی الکترونیکی

- نوع پخت

- دمای اجاق

انتخاب کننده

دستورالعملهای پخت

fig 3a.ai

دما

دستورالعمل پخت

زنگ هشدار

ساعت

آغاز پخت

زمان پخت

پایان پخت

یخ زدایی

کباب گردان

قفل

قطعات و لوازم همراه دستگاه

بخش جلویی

دستگیره مخصوص گریل

سینی جمع کردن قطرات

طبقات مشبک

توجه:

برای نصب طبقات مشبک آنها را بین شیارهای ویژه که در کناره داخلی فر تعبیه شده اند، جای دهید.

بخش برجسته که در کناره های طبقات مشبک قرار دارد، مطابق شکل باید رو به پایین بوده و به سمت داخل فر باشد.

تمیز کردن و نگهداری

تمیز کردن و نگهداری

fig 6.ai